Saturday, August 2, 2008

SHOPPING??!!

AHHH!!! SO TIRING!!!!

Hari ni i went to PC Fair @ KL Convention Center. YA ALLAH! manusia ramainya.. kalau i ni terrorist, best btol kalau bomb KLCC tu.. rase nye more than 500K hamba Allah kat situ.. my andaian la... huhu... went there with my bro...actually tak plan nak beli ape2.. just jalan2 then kalau nak beli, baru beli.. masuk2 je nampak pendrive.. mine yang beli zaman tok kadok dlu 128mb je.. that time harge die RM126.00.. still ingat lagi.. huhu..tbe2 rase mcm nak beli baru.. so i beli la 1G nye.. kecik je.. sbb tak pakai sgt... JANJI ADE.. huhu...jalan lagi depan ckit... nampak pulak CD-R.. beli la.. tapi 10 keping je.. haha.. punye la bajet.. sbnarnye malas nak mengangkut sbb awal lagi.. tak pusing2 lg... after beli CD.. jalan lagi.. x sampai 3 4 booth... nampak headphone.. mm...rasenye nak kene tuka dah.. sbb yang lamenye dah mule menajam bunyinye... nampak mcm mahal.. tapi murah je... huhu,, kat hall tu, i spent not even RM100.00... kire okla utk sume tu kan...

then jalan2 la kat area telecommunication booth... ade la Digi, maxis, celcom, u-mobile.. n mcm2 lagi.. OITTT!!! Muka aku ni suke pakai byk number phone ke ha??!! pssttt.. mmg pon.. :-Phaha.. asyik2 dorg tarik ke booth dorg... suh amik postpaid number.. suh pilih number cantik2.. i tengok.. tak cantik pun.. huh! mcm2 tawaran la.. i siap kne bgtau lagi... "dah ade", "dah pakai", then ade yang tak caya pasal digi line... i pun ckap... "u can check my number if u want to".. HUH!!!!!

then my bro n i truskan "pengembaraan".. haha... tibe2 dgr DUM DUM DUM... (tak tau nak buat bunyi mcmana) haha... audio nye Hall... HUH!!! Punye la banyak choice of subwoofer.. rasenye... lebih 3 kali we all pusing hall tu.. nak satisfy kan diri nak wat choice nak beli...last2 dapat gak la yang i "tak brape berkenan" tapi my bro bkenan.. mm... hentam saje la labu... LOL!! Harga keseluruhan : RAHSIA!




after that.. masuk balik ke suria KLCC.. saje nak beli roti.. last2 x jadi.. tersangkut kat McD.. haha...jaln punye jalan... tibe2 nak g pavilion lak.. x sah kalau x singgah.. haha... u know what!!!i TERbeli kasut.. haha... sangat murah... love it.. i thought of changing my formal shoe long time ago.. haha... bru tertukar hari ni.. bought Bonia... jgn jealous.. love that shoe... ade anyaman kat tepi kasut.. haha.. sangat menarik...tapi bertali.. mm... takpe.. lame tak pkai yang bertali.. Harga nya.. mm... shhhh... bonia's price... :-P
then we all trus balik... fobia nak singgah mane2 dah.. LoLL!!!!

2 comments:

ijad said...

salam.. apa khabar...

allifrashid said...

IJAD: w'salam.. baik..