Friday, February 19, 2010

CUTI Tahun Baru Cina

Salam.. setelah lama x update, ni nak kongsi gambar mase cuti kat kg i, Baling Kedah. kongsi GAMBAR bukan kongsi CERITA.. i ni malas nak taip pjg2 sbb keje pun byk mngadap laptop. so.. lebih suke tgk gmbar dr bace.. nak d jadikan crite, kat sana we all smpat bakar ikan n ayam, mandi sungai 2 kali, g FunFair.. LoL!!! wait 4 next entry yg akan mula dgn words yang berjela-jela k.. huhu...

Wednesday, December 23, 2009

TAHNIAH AZLIZA & TAUFIK


18Disember2009 Jam 6.19 petang di masjid putrajaya..... haha... maka sah la azliza menjadi pelengkap hidup kpada taufik..

ahh.. x ingat pulak skrip.. tu la yg i ucapkan pd majlis resepsi diorang b2.. i ni makin malas nak crite panjang skarang ni.. so just tgk gmbar k.. i was d MC 4 d reception on 19122009.. accompanied by liza.. tgk gmbr2 la k.. hehe..