Wednesday, December 23, 2009

TAHNIAH AZLIZA & TAUFIK


18Disember2009 Jam 6.19 petang di masjid putrajaya..... haha... maka sah la azliza menjadi pelengkap hidup kpada taufik..

ahh.. x ingat pulak skrip.. tu la yg i ucapkan pd majlis resepsi diorang b2.. i ni makin malas nak crite panjang skarang ni.. so just tgk gmbar k.. i was d MC 4 d reception on 19122009.. accompanied by liza.. tgk gmbr2 la k.. hehe..










Saturday, November 7, 2009

WISHLIST

Last night.. I couldn’t sleep at all.. lepas subuh baru dapat tdo. So pagi ni bangun dalam 8 am. TING TONG skit. I ni kalau dah tjaga dr tdo mst trus bangun. Kalau tdo balik alamatnya akan pening n x bmaya je. So the whole night I x wat pe slain on9, bgayut fon, sms-ing je.. so bace lah blog kawan2 yang dah lame x dtgok.. so.. terbace la 1 entry on pojiepooh.blogspot.com. dah lame dah die buat. Pojie ni rajin btol die blogging. X pcaya, u all tgk sndiri. I nye knapa xde follower ye? Stahu I ramai yg bace tp x jd follower lak.. nape ye??? Takut I dpt trace ke ha???

Hahahha… back to pojie.. ramai dah buat entry ni tp I xpnah ttarik pun.. but bile tgk si pojie ni dok list kan ape die wish.. so i pun nak buat my WISHLIST la.. n smua ni kne dapat by July next year.. a.k.a b4 I masuk 26yo.

Pesanan khas buat pojie… allif memang suke wat dlm btuk JPEG.. sbb kadang2 smbil wat presentation, trus wat blog.. malas nak upload 1 1 ni.. PEMALAS.. hahaha..

So, kite back to my WISHLIST in upcoming 8 months.

1. Inak beli krete sndiri.. xyah mahal2. krete tempatan sudah, ade nilai nnt. I nak beli Exora or myb MPV produa yg baru tu.. ape ntah name die. Ok tak? Praktikal skit. Nak beli Harrier, Alphard, NGGAK MAMPU DONGGG!! Haha… Even though my fmly x besar.. (4 org je) but practical 4 my work.

2. Getting Engaged.. hehehe… Glojoh rupenye Allif ni.. hmmm…

3. Nak bukak 1 lagi company. WAJIB!!

4. mm.. new laptop myb.. nak beli yg kecik 1 utk presentation.. handy ckit

5. i need a PC yg paling meletop. Byk keje nak kene buat

6. Rumah? Mm.. KIV.. kalau ade rezeki lebih, boleh beli awal ckit.. persediaan... hahaha

7. Company Annual Vacation.. mm.. kalau ade rzki lebih, nak bwk org2 yang setia dgn my cmpany bcuti. Mm.. x kisah la mane pun.. asalkan naik kapal terbang.. (sbb dapat free.. hahahaha)

8. oo ya.. i nak melicinkan kulit i yg blopak sana sini ni.. haha.. tgk la nnt... Tunggu.. hahhaa

9. ape lagi ye? Mcm ade je lagi x masuk... oo ye... hahaa... nak beli kreta tp lesen xde.. so i nak amik lesen.. APE NTAH!! 25 tahun.. suku abad baru nak amik.. cheh!! Hampeh!

10. Kesejahteraan, kebahgiaan, kesenangan, kesihatan & keikhlasan hati serta sentiasa diRahmati. Ini yang paling penting antara semua di atas

Cukup la kot kan.. byk2 x dpt nak capai lak.. hhuu.. len kali nak update beberapa lagi pulak.. dpends on kelapangan n kerajinan.. huhuhu.. SALAM!!
sorry xde gmbar sbg penghias.. malas.. PEMALAS!! hahaha

CUCI the Musical


Wednesday, July 29, 2009

Kalau dah Jodoh x kemana...

KALAU DAH JODOH,
TAK KEMANA...

Allah yang tentukan...