Thursday, October 30, 2008

TV3 Raya Open House

Last thursday.. i went to Sri Pentas.. ade jmputan jamuan Hari raya TV3,... ramai yg dtg.. i g sana dah petang dlm kul 2 lebih.. dapat jmpe ramai sgt celebrities.. i djemput atas urusan kerja... kat stu bkesempatan jumpe Dr sheikh Muszaphar Shukor (angkasawan), Faizal tahir, Jac, Aizat, Nubhan, Noryn Aziz & ramai lagi artist.. biase la.. mmg tmpat die kan.. dapat menyelinap masuk Hotfm jap.. jmpe Leeya (tgh btugas) & AG yg nak masuk konti.. huhu.. makan mmg superb... huhu.. bwh ni ade la ckit pic yg smpay di grab.. x byk sbb segan2 gak.. lalallala.... hari ni g lagi.. tp bwk pelajar pulak.. huhu...
with Dr. Sheikh Muszafar Shukor @ khemah utama
Mr Superman Malaysia @ lobby
aizat... after show
nubhan @ balai pengawal
menyelinap dlm hotfm.. haha.. with leeya on-air
AG yg bru nak btugas
Best... wait 4 my latest post k.. tgh cbuk..
ni pun lpas sminggu baru sempat nak update.. huhu...

Tuesday, October 21, 2008

Grand Open House

Hi kembali… mcm yang djanjikan.. I nak sambung acara belah malam sabtu lepas.. after my prog @ SACC Mall tu.. open house @ rumah ayahnda Ku Harris & Bonda Tunku Mona Riza.. Meriah gile… ade 5 khemah.. tambah 5 meje kat halaman belakang.. mcm kenduri pulak dah…

Bonda tunku khosna fetched me from SACC then go straight to rumah tu yang terletak di lagenda Bukit Jelutong. Mmg best sbb dapat berkumpul ramai2… mcm2 happened BUT evrythings ok sbb yang penting makanan sedap, perut kenyang… hahah…

Ape2 pun.. jom tengok bawah ni.. ringkas, padat & ade bukti bergambar.. haha...
apepun.. mmg best... penat tapi syiokk habis.....

Monday, October 20, 2008

GIANT SAIDINA@SACC MALL

Hi semua.. I ade mcm2 nak cerita.. tp ikut urutan la.. n amik mase sbb keadaan broadband yang **** ni!!! Huhu...

Last Saturday.. i ade program in collaboration with Syarikat Permainan Malaysia (SPM) yang buat Saidina, Sahibba, Congkak plastik etc la... kali ni peserta mcm tahun lepas.. ahli Program Perintis Usahawan Selangor (PPU Permata). Event dari 9pg - 5ptg kat SACC Mall Shah Alam.i tibe lewat.. almost 10 am.. taktau nape bley lambat haritu.. slalunye x pnah lmbat.. biase la.. manusia kan.. huhu....

Mcm2 aktiviti ade.. & dapat tajaan daripada SPM sendiri, produk kecantikan Beauty Look, Lois Jeans, majalah e-Baca & akhbar Sinar Harian (Karangkraf), After Work Eight, dan anjuran Kementerian Pembangunan Usahawan & Koperasi(MeCD), PKNS, JPS & SACC Mall sendiri.. huh.. nampak GAH KAN??? huhu...

Ade badut ni kite bayar utk entertain budak2... bayar mahal lak tu... die dok main sms lak.. kate die pam belon die rosak.. angin btol... ape lagi... x puas hati nye pasal.. bgtau budak2.. kejar badut tu... mintak la ape pon.. jgn bg die dok diam.. hhahaha... PUAS HATI!!! Hari tu jugak.. dapat kutipan utk Rumah Cacat Taman Megah RM 2xxx.00... byk gak.. unexpected.. & budak2 dapat kutip jualan SPM more than RM 3000.00... WOW!!! Gile la budak2 ni.. & kite bg byk hadiah kat org awam & peserta & ade 2 org yang main sahibba all year round.. sorg abg 29 tahun & sorg adik cine 8 tahun dapat RM 2000.00 CASH!!! OMG!!!!

mm... mcm biase.. crite byk pun x gune.. tgk pic kat bwh ni k... mm.. malam tu pulak ade open house + family gath @ my aunty’s house kat bukit jelutong shah alam.. crite ni sambung next post k.. hehe...

~Tammat~

Sunday, October 12, 2008

1st Programme after RAYA

Khamis sampai smlm (sabtu) ade program utk Program Perintis Usahawan (PPU) negeri Selangor bwah tajaan PKNS. Program ni program usahawan muda untuk sekolah rendah. Usually program2 kita buat kat hotel.. but this time 4 the 1st time lari sikit dr biasa.. buat tgh2 utan dkat PLKN nye kem @ jalan kbun, shah alam.. tmpat tu perfect.. kmudahan lengkap... bilik.. OPSSSS bukan bilik... rumah fully air-cond+astro... cume terseksa rasenye sbb no coverage 4 telecommunication!!!!!!
Kat bwah ni ade skit gmbar2.. mls nak crite sbb gmbar dah cukup utk menceritakan semua... cume x semua gambar dimasuk dan x semua crite di britahu... pengisian program tpakse dirahsiakan utk tujuan strategi.. hehe.. peserta tau la.. u all yg bace la tak tau kan.. hehehe.. k.. tgk la pic bwh ni.. crite byk pun x gune kan.. tgk sndiri k..

~TAMAT~

Thursday, October 9, 2008

Jogging@Titiwangsa

Lupe la nak update.. bile cek handphone pg tadi bru tringat tak update lg pasal i g jog kat titiwangsa lpas raya.. berkobar2 tu.. hahaha.. azam tu nak trunkan berat badan.. ade la ckit.. tp susah la kan.. cume nak maintain xnak naik lagi.. especially kat perut.. hahaha...
Pagi tu x berapa ramai org sbb hari kerja kan.. org g keje i x keje.. hahaha.. hari ni (khamis 091008) bru start program.. tu pun mlm nnt.. huhu.. mmg honestly.. tenang mndamaikan duduk kat ttwangsa tu pagi2.. udara segar.. mmg healthy.. I WISH BOLEH BELI RUMAH KAT AREA TU.. best nye!!!

kat bwh ni ade la skit pic.. hehe..jogging2+jalan2 pastu jogging balik mmg la.. pic capturing kne gak.. WAJIB!! hahaha...


Eye on Malaysia pun dah takde.. and u know what?? I TAK NAIK LAGI!!! KENE G MELAKA LAK KALAU NAK NAIK LEPAS NI!!

Tuesday, October 7, 2008

WARNA & SEKS

U all suka warna ape?
Warna & Seks.. Hehe… topic kali ni mungkin berat bagi sesetengah orang.. I just nak share ape yang menarik I terbaca smlm dalam maskulin vol58 oktober 2008 yang xtau dorg petik mane...
Warna seksi bagi kebanyakan orang. Setiap mereka yang menggemari warna merah dikatakan mudah terangsang dan suka menikmati seks dengan cara yang lain dari biasa. Sekali ghairah seks si merah menyala, maka perlu berjam-jam untuk memadamkannya.

Peminat warna ini mempunyai fantasi seks yang erotik. Bagi oren, aktiviti seks merupakan perjalanan penuh dramatic dan bertindak memegang peranan utama. Foreplay merupakan aktiviti yang penting kepada oren sebagaimana pentingnya seks.

Penggemar kuning mempunyai sifat yang bercabang dua dimana dalam masa sama boleh menyukai dan menentang seks. Kerana sifat itu, ada saat-saatnyakuning tidak menikmatinya ketika bersama.

Sang hijau dikatakan segar, naif dan seakan tidak tahu tentang seks. Juga orang yang sopan dan lembut. Semoga mendapat pasangan yang sama suka warna hijau supaya tidak dipermainkan.

Dikatakan biru ialah individu yang mengghairahkan. Memberi penuh perhatian dan sensitif, kuat serta berkeazaman tinggi. Menghargai seks sebagai satu seni yang perlu diingati sampai bila-bila.

Si ungu sering berfikir hubungan seks yang mengghairahkan itu dengan cara yang agak rumit

Dia sebenarnya masih belum matang dalam aktiviti ini. Bila berasmara, dia hanya menyukai bahagian menyenangkan dan mudah-mudah sahaja. Bila aktiviti menjadi lebih serius, tidak pula bersungguh-sungguh.

HANGAT.. Komited & amat sensitif. Keperluan dan hasrat pasangan amat penting bagi anda. Jarang mengucapkan ”i love u” tetapi lebih suka meluahkan melalui perbuatan gerak badan dalam keghairahan berasmara..

Menganggap seks itu kotor. Bila melakukannya, anda memastikan seks berlaku dalam situasi sangat bersih dan terjaga seperti mandi sebelum dan sesudahnya.

Sering kehilangan kegembiraan dan keghairahan dalam seks. Tidak merasai nikmat yang sebenar.

Tidak menyukai pasangan yang sudah biasa dengan seks. Mahu mencari yang betul-betul naif.. baru mencabar.
Maskulin85OKT2008
JADI.. U ALL WARNA MANE?? hehehe...